Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın bapsı, bir binada meydana mevrut yangın yerinde yangının öteki bölgelere yayılmasını engellemek derunin tasarlanmıştır. Yangın bapları, yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve muayyen bir yangın direncine sahiptir.

Açılıp - kapanma maslahatlevinin problemsiz adına getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belirli periyotlarla bu mevki denetleme edilmelidir. 

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın simultane zemine sağlamlıklı şekilde aksettirmek evetğu kucakin, olabilir olan en güdük sürede tüm insanların binadan ayrılabilmesini temin etmek amacıyla önlem düzenınmaktadır.

3-) Yangın merdiveni baplarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Evetğmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin nısıfsından, evetğmurlama sistemi kâin binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden azca olmamalıdır.

Ekseri yangın merdiveni ile yanında kullanılan bu evgin çıkış bapsı, çöküntü anlamış olurında insanoğluın yangın yerından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en azca yarkaloriın aracısız çatı dışına açılması gerekir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangın çıkış bapları yangın esnasinda yaman sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet karışmak için örutubet taşımaktadır. Yangın çabucak alevlerin yayılmasına sebep olan tarz dürüstışını keser ve insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlar.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını sabitleme buyurmak dâhilin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut bina denetiminden mesul özel kasılmalardan fikir görmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari kuruluşsına yönlü yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanma amacına mutabık türler yeğleme edilebilir.

Bu nedenle daha faik bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında himaye katkısızlamaz ve bu nedenle elan az bir fiyata sahiptir.

Yangın merdiveni bapsı, bir yangın durumunda insanların binadan hızlı ve emniyetli bir şekilde ayrılmasını sağlayan bir kapıdır.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşılaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Binaların yangınlardan korunması hakkında yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin konstrüksiyonlmasına onay verilmektedir.

Bu rabıtalamda yangın kapıları ile ilişkilı emniyetli yangın merdivenleri de tekvin etmek önemlidir. Haddizatında yangın merdivenleri ve yangın kapısını ayrı bir yol evet da ekipmanmış kabil düşünmemek gerekir.

Report this wiki page